söndag 14 juni 2009

Gul Richard



Vem är det som har den mest uttrycksfulla (och starkaste) pipan? Vem är det som smygövar på att yla? Vem är det som är störst och minst på samma gång?
Kort sagt, vem är det som är Butter?
Who´s da man?
Gul Richard så klart. Han kom till världen som nummer fyra, påtagligt mycket större än någon av de andra valparna. Vad är detta - en golden retriever som kommit fel? frågade vi oss förundrat.
Men det är Gulan. Eller Fatboy. Eller Lilla gubben. Eller Mr Big.
Kärt barn har många namn.
Och Gulan är älskad. En känslig kille. Rund och underbar och tillgiven.
Och han är den ende som hittills lärt sig lapa ur vattenskålen.


Mellow Yellow


Gulan ser alltid lite bekymrad ut.


Passar galoscherna? Gulan leker med Belle.


Charmknutte.


Dixie och Gulan.


Vitan och Gulan.


Gulan och Melba.

4 kommentarer:

Melbas matte sa...

Så underbar och älskad! En kille som träffar hjärtat!

Farmors matte sa...

Vilken härlig bild på Gulan och melban!!

Anonym sa...

Men gud vilka charmiga valpar!! Jag var ut på blocket (som många dagar innan)& kollar runt lite, Vi söker nämligen en "ny" familjemedlem & hittade dessa sötnosar!! Jag föll pladask ska du veta!! Vår jrt tik Ebba skulle älska dessa små krabater....& tänk att få äran att få bli "mamma" till nån av dessa....

MEN tyvärr till min fasa, bor vi låååångt i från varandra & mitt hjärta brister i gråt! Ingen av dessa "trasselvalpar" kommer jag få... Tråkigt att landet är så avlångt!! det är långt från norr till söder...

/Cissi i Jämtland

Stolt Matte sa...

Gulan heter numera Maddox och har flyttat till Kalmar, han är en helt underbar liten valp med ett starkt självförtroende och massor av go...han tror att han är ledare av det pack han bor i nu, Border/Labbe killen Bernhard 5 år, JR tiken Elektra 7 månader, Katten Musse 6 år....nåja Bernhard undrar nog vad det är för pipdjur som kommit innanför dessa dörrar, men om ett par månader blir han nog en kul kompis, Maddox går sina egna vägar, gör det han vill, och han är mycket älskad !!