söndag 14 december 2008

Katten, musen, tiotusen ...


Pluto tycker att det var längesen hon var med på bild i bloggen. Särskilt efter igår när den där Lussebullen fick trona där helt ensam med bling-bling i tofsen.
Plutos andranamn är Avundsjuk. Hon gillar inte när packleader håller på för mycket med de andra djuren. Men hon gillar packleaders nya skrivbord. För vad ska ytan vara till, om inte för att Pluto ska kunna bre ut sig intill musen?

3 kommentarer:

Stuterismurfen sa...

Pluto vet något som få andra vet....
I författarkretsar (där ju packledern till vardags rör sig på ett och annat vis) talas det i bland om psynonymer, när en författare tar sig ett annat namn än sitt eget för att publicera sina innersta tankar.
Pluto har kommit på ett sätt att ge uttryck för sina funderingar. Och för att få uttrycka sin vardag. Var morgon bearbetar hon packleaderns undermedvetna genom frekventa slickningar i närheten av styrcentrumets område. När packleadern slutligen stiger upp visar Pluto vägen till arbetsplatsen och intar sin position som arbetets ständige kontrollant. Här fortsätter det undermedvetna och packledern föjler flitigt instruktionerna och lägger återigen in ett inlägg i bloggen. Riktigt hur hon får inspiration till skrivandet vet hon inte.
Men Pluto vet...
Katten = musan - för tusan!
(lyder det egentliga ordspråket).

Stuterismurfen sa...

Pseudonym stavas det visst.

Men det vete katten :)

packleader sa...

:D Hahaha. The world according to stuterismurfen.