tisdag 14 april 2009

Me and you and a dog named Bo


Melba ligger i träning

Vita huset i Washington meddelar nu den glada nyheten att den portugisiska vattenhunden har anlänt. Han ska heta Bo. Bo som i Bo Diddley. Eller som i barnens kusiners katts namn. Eller kanske rentav som i presidentens initialer?

Varför är det så intressant? För att det ger en bild av en mänsklig president, en mysig familjefar? För att det väcker hopp om en förändring?

Hur som helst, presidentfamiljen kan inte ha varit inne på den här sajten innan de valde Bo: http://www.dogbreedinfo.com/names.htm
Ska man tro Dog Breed Info Center kanske man borde tänka en gång till innan man väljer ett namn som ligger så nära ordet No ...

Här i det vita huset i Skåne kan packleader meddela en annan rolig nyhet:

Melba är på bättre humör. Och hon börjar bli rund om magen. Därför törs vi nu gå ut med bilderna från den puppy shower som grannen N ordnade för henne redan för några veckor sedan.


Dixie hjälper till att testa presenterna

4 kommentarer:

N sa...

Glädjande mebsingnyheter! Fast det har jag känt på mig hela tiden :)
Nu får packleadern kanske sitt största uppdrag hitills - Amningsskola för ett knippe valpisar!

Melbas matte sa...

Melba hälsar såklart och vill så här i efterhand passa på att tacka N för presenterna...

... och även passa på att påpeka att husse och matte är ganska snåla när det gäller tillträdet till den där orangea pipleksaken. Hm... De har ingen riktig känsla för vad som är kul verkar hon vilja förmedla.

Sixten sa...

Tror å det bestämdaste att melbas valpar får något längre öron än substitutet på bilden.... men med tanke på miljön så är det dock möjligt att de blir rosa...

N sa...

Namnförlag till melbas valpar??? Tycker att tema äpplen är rätt passande.. melba är ju en äppelsort och så växer ju träden så fint längs stallväggen på Högås.

Förresten, har du googlat på fusktax??