torsdag 8 oktober 2009

Poop-oop-i-doo


Sweet Signe

Det är visserligen Nobelpristider, men ibland finns det anledning att uppmärksamma även sådana fiffigheter som aldrig kommer att belönas. Om inte annat för att de lockar fram ett leende - och veckans ord i packleaders kalender är just: "Ett leende kostar mindre än elektriskt ljus och ändå lyser det upp mer i ett hem."

Säg emot det om ni kan. Nu kör vi.

Under avdelningen ”There´s so much we need” kan packleader idag tipsa om en piffig behållare att skruva fast på hundkopplet, en port-a-poo. Som namnet antyder kan man lägga plastpåsen med hundbajs i den så att man slipper hålla den i handen medan man letar efter en latrin. Finns i tre färger: svart, blått och rosa. Och i två storlekar: en för den stora bajshögen och en för den lilla miniklutten.

Så här ser den ut ...

... och så här funkar den.

Den som vill kan också köpa sig en egen oops bag. I den har man påsarna innan de är fulla med bajs och stoppas i port-a-poon. Dessa oumbärliga ting finns på http://harligahund.com/

Och om det är mörkt ute och man har svårt att hitta högarna som doggen gjort är det just nu extrapris på bajsletarlampor i hund- och kattbutiken i Eslöv. Packleader är väldigt nyfiken på hur de fungerar. Lyser de med ett särskilt bajsuppfångarljus? Skruvar man fast även dem på kopplet?
Upplys mig, någon!

2 kommentarer:

N - som i nej tack till bajs! sa...

Upplys... Ja, den var bra :)
Själv är jag lyckligt lottad att slippa leta och plocka upp poopar här på landet. När vi är på mer civiliserade platser så skojar vi till det med färgglada påsar. Det livar upp :)

S o Ms matte sa...

I like it! Rosa och glansig...

kanske borde lära Signe att gå i koppel så att vi kan önska oss en i julklapp? ;-)