lördag 7 mars 2009

Lördagsgodis


Surikat-wannabes igen

Packleader har hittat en sajt med recept på hemlagat hundgodis.
Vad sägs om torkat grishjärta, blodbullar, lammfärskex eller leverskorpor? Låter smaskens, eller hur? Helgpyssel för den huslige hundägaren.
Här är ett enkelt recept som sägs vara mycket uppskattat av hundar. Vissa sägs till och med rata annat godis när de väl fått smak på torkad korv.

Torkad korv

Skär upp ett eller flera paket vanliga hotdogs i tunna skivor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Torka i ugnen på hög värme, 250-300 grader i ca 10 minuter. Ta ut dem när de börjar bli bruna och knapriga. Fettet smälter bort och bitarna blir torra och perfekta att ha i fickan på promenaden eller träningen.

Fler recept – både krångliga och enkla - hittar du på http://tassar.zoomin.se/index/441.html

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan se och läsa inlägget...

packleader sa...

Yes, det verkar funka igen!